Betekenis Girasole Coaching

In de naam van het bedrijf  “Girasole Coaching” komt mijn favoriete bloem, de zonnebloem en mijn liefde voor Italië samen. In het Italiaans heet de zonnebloem namelijk ‘‘girasole’’.

Ik zie de zonnebloem als een krachtige bloem. Deze kan immers enkele meters hoog worden, vooral dankzij een stevige stengel, een stevige basis. Het is bovendien een bloem met een vrolijke, positieve en warme kleur. Ik  hoop dat van mijn werk ook een positieve invloed uitgaat. Wat mij betreft is de symboliek van de zonnebloem: in je kracht staan en kunnen groeien dankzij een stevige basis. Ik ben ervan overtuigd dat coaching een krachtig instrument is om die stevige basis te ontwikkelen als deze (tijdelijk) niet aanwezig is.

We gaan samen op zoek naar ervaringen en overtuigingen en andere zaken die jouw persoonlijke groei kunnen belemmeren en werken eraan om deze om te buigen naar iets positiefs. En wat al sterk ontwikkeld is, geven we ook aandacht. Doel is de kwaliteiten die je hebt nog sterker te ontwikkelen. Kortom, coaching werkt is mijn overtuiging en dat mag je samen met mij gaan ervaren!

Ik kom al ruim 25 jaar geregeld in Italië. Ik voel me er thuis en spreek de taal inmiddels redelijk. Ik ben van plan om in het noorden van Italië  bezinningsweken te gaan geven, waarin het een combinatie van coaching, werken aan jezelf, en genieten van de natuur en cultuur zal worden. Mocht je belangstelling hebben, dan verneem ik dat graag.